Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz Paul119 #3287 üzenetére

Tőled már megszokhattuk, hogy mindig mindenkit megölsz 1v1-ben, sőt akár 1v5-ben is, mindig mindent eltalálsz stb, de valahogy az eredményeid nem ezt tükrözik. Valami nincs itt rendben nem gondolod? Elhiszem, hogy mentél 1 kört T92-vel, de mentél bármilyen 8-as artyval 100-at live szerveren? Kétlem, ahogy azt is, hogy legalább a fele az átlagod M41-el annak, amit ide bemásoltál. Mindenki tud ám 100 körönként egy jót menni, még egy nagyon rossz játékos is, de sokszor jót menni, na az már nem egyszerű, pláne nem artyval, amivel ki vagy szolgáltatva a csapatodnak. Nem is értem miért szólsz bele olyanba, amiről fogalmad sincs, ráadásul pont olyannal kötekedsz már sokadjára, akinek sokkal nagyobb a tapasztalata... (8-as artyval pedig tuti célpont nincs, még O261-el sem garantált, hogy egyáltalán a közelébe fogsz lőni) Én abszolút nem szeretem az artyt, csak azért van, mert kellett az orosz elit tech tree-hez és mert a többieknek van, így néha tudunk 3-an együtt artyzni, de meg lehet nézni mit tudok elérni artyval és mit tankkal, ha már szerintetek olyan húdejó játékos vagyok, akkor ugyan miért nincs artyval is 60% feletti win és 3000 körüli sebzésem? Biztos azért, mert olyan nagyon egyszerű 8-as artyval játszani. Szokjatok már le erről a láttam egyszer a pályán egy artyt, aki 8-at ölt, de hát tuti csak azért, mert ilyen könnyű artyval játszani...

Aktív témák