Hirdetés

Aktív témák

• Bobyjack

senior tag

válasz Mcray #31564 üzenetére

Őszintén szólva én is azt éreztem. Most visszanéztem és 8 tankkal szemben maradtam egyedül a végén :Y Kicsit erősen vert a szívem onnantól. :P

Vannak vicces jelenetek persze. A T1 Heavy nem tudom mit érzett, csak ment körbe-körbe, simán kiszedtem hátulról. Az arty nem tudom hogy került oda ahova :K . A végén a D2-vel a srác nagyon ügyesen hátra felé fordította a tornyát, nehogy meglőhessen :DDD Persze a sok mákom mellett most vettem észre, hogy az amúgy ügyes PZIV bénázása is kellett. Már 8 killje volt a gyereknek troll gunnal, észre sem vettem hogy ott van szinte mellettem, de most az egyszer mellé lőtt szerencsére. :)

A szerver oldali célkereszt pont nem volt bekapcsolva. Már több, mint egy éve használtam, de a többi moddal együtt kivágtam a francba, amikor a 8.2-ben egyszer annyira leesett az fps, hogy nem tudtam célozni. Azóta teljesen moddolatlanul játszom, így sosincs gond az fps-el. Pedig régen minden a 0-ra volt levéve és wottweakerrel is kikapcsoltam mindent és tömörített textúracsomag volt fent, mégis néha diavetítést néztem. Nem feccöltem bele időt, hogy rájöjjek melyik/melyikek okozzák a dolgot, megvagyok nélkülük.

Szerintem azért láthatod, hogy be van kapcsolva a szerver oldali célkereszt, mert már annyit használtam, hogy talán tudat alatt úgy célzom mintha be lenne kapcsolva. Mindenestre jó dolognak tartom, ha nem lenne az fps drop használnám is.

(#31578) Antonius1978

Ismerem az R betűs dolgot, használom is. :) Minden kezdésre várakozáskor benyomom a padlógázt. Amikor írogattam az elején, akkor is magától ment a tank.

Aktív témák