- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
erikke17 #31557 üzenetére
Én már eleve úgy megyek be randomba, hogy rajtam kívül senki másnál nincs HUD meg chat és mindenki néma módban játszik, mert a pittyegést sem hallja.
Ma például volt olyan, hogy elindult a lemming vonat Highway-en a térkép jobb alsó sarkában lévő épületek felé. A gyökerek szerencséje velük volt, mert ledarálták az ellenséget, pedig túlerőben voltak. Egy ellenséges T32 maradt az épületek között, ezek meg már mentek volna tovább.
Pittyegtem, chaten írtam, mindent megpróbáltam, hogy felhívjam a figyelmet a mögöttük lévő ellenségre, de senki még csak felé sem fordult. Négy társamat leszedte kb 100 méterről és egyik sem ellenkezett, kapta a seggébe az áldást mindenki és még csak meg sem próbálták hátra fordítani a tornyot, vagy legalább fedezékbe vonulni. Mint akik észre sem vettek semmit... talán még azt sem vették észre, hogy kilőtték őket.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Távoli asztali kapcsolat
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Google Chrome
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest