Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

válasz nyunyu #30603 üzenetére

:R
    Nagyjából erre számítottam, de reméltem legalább jól tejel, de ezek szerint még ez sem... kár, hogy eladáskor nem aranyat kapni érte :DDD De legalább még egy ingyen garázshely :)

De így most jó kis dilemmába is kerültem emiatt: mit vegyek a szabad helyre? Terveztem a Grille után Hummelt is venni, de a Grille is tetszik, tartsam meg azt is? A T49-esem még mindig megvan, bár nem annyira jó a statom vele, mint a másik TD-ággal, de nagyon élvezetes vele menni; az M18-at is rég tervezem beszerezni, de nincs szívem a T49-et eladni. Aztán ott a KV1S is, ami régóta érdekel, de már annyi szovjet nehezem van, hogy kicsit egyhangú a garázsom :) Vagy újra elővenni a német ágat, s kigyúrni a közepes tankokat, Pz3/4-től kedve a Panther / E50? Vagy angol light-med vonal? Ááá annyi érdekes darab lenne még :))

Szerk, mert olyan aktívak vagytok :)

forras2: "Az új fajta rézhüvelyes töltényekkel a sherman átlőtte bárhonnan a tigrist 500 méteren belülről."

Hogy a klasszikust idézzem, "Lófászt. Néhogymá". Max. a (Sherman) Firefly, de az se mindenhol 500 m-en.

Aktív témák