Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagysandor88
tag
válasz
Timyyy
üzenetére
Én nem rinyálok, azok rinyálnak akik egész nap ezt a szopóágas baromságot tolják. Én csak annyit észrevételeztem, hogy arról a rohadt tankról pattogok orrba szájba(SPershinggel még oké, mert szar az ágyuja) de hogy az is3 top lövege pattog róla, mikor weakspotokat lövök, az a fos meg mindenhol átlő menet közbren zéró célzással. Ez csak egy észrevétel.Amúgy ma tényleg sok a krumlpli a játékban, és ahogy észerveszem egyre több. Le sem írom, milyen szobanövényekkel játszottam ma.
De egy említésre méltó van. Áll vk3601-el egyedüli túlélőként az éppen foglalás alatt lévő bázistól kb 700 méterre, és fürkészi a pixeleket, mintha COD-oza, hogy hátha látja a foglalót. Megy rà egy is me egy proto, meg sem moccan, csak figyeli a bázist 400-as effel és 3000 csatával a háta mögött. Mondanom sem kell, nem fordított a csatán.
Az ilyen amúgy kinyomja a gui-t bezoomol sniper nézetbe, és úgy játszik? Nem értem.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én nem rinyálok, azok rinyálnak akik egész nap ezt a szopóágas baromságot tolják. Én csak annyit észrevételeztem, hogy arról a rohadt tankról pattogok orrba szájba(SPershinggel még oké, mert szar az ágyuja) de hogy az is3 top lövege pattog róla, mikor weakspotokat lövök, az a fos meg mindenhol átlő menet közbren zéró célzással. Ez csak egy észrevétel.