Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz myckey #26665 üzenetére

Igen, biztos a felhasználója tehet róla 9500 csata után 1115 effivel. Az, hogy 660 méterről telibe lövöd a Type-ot, az nem a pontosságot bizonyítja, hanem azt, hogy a random faktor néha szerencsés is lehet. Haverom a 152 mm-es M-10-el talált telibe 500 méterről egy KV-1-et. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy IS-8-al ammo rack-eltem már 13 90-et 700+ méterről, még sem a lövegnek köszönhető, hanem a random faktornak. Egyébként meg nekem minden fő tankommal 85% feletti a találati arányom (ST-I 87%, Type 59 87%, IS-8 90%, T-54 88%), szóval erről ennyit. Volt már arty-val is 3 mesterlövészem, a legnagyobb arty-mmal, a GwPanther-rel a lövések 52%-a talál. 0,41-es pontosság Tier 8-ban már vicc, én még ventivel és százas legénységgel sem éreztem sokkal szűkebbnek. Nem mondom, hogy az egész tank szar, csak a lövege. Na de most válaszoljon valaki az eredeti kérdésre, hogy miért kell annyira isteníteni ezt a tankot? :F

(#26653) kanyipicske: Annyira nem rossz, jó kezekben veszélyes. Én hülye legtöbbször gyenge köröket mentem vele a kialvatlan fejemmel, de jó kis gép. Elég az átütés bőven, a sebzés átlagos, lehetne kicsivel több T9 TD létére. A pontosság viselhető úgy, mint a célzási idő is, a töltés 8,44 teljesen feltuningolva. Rendkívül fürge, nekem van T-54-em és szerintem még annál is gyorsabban fordul, mivel helyben teszi ezt, gyorsulás rendben, szvsz megy rendesen. A páncélja kb. olyan papír, mint az Ob.704-nek, kis szerencsével pattannak max róla, de mást nem is lehet tőle várni. További infókat még diegho-tól tudhatsz meg, neki van normál szerveren is ilyen gépe.

Aktív témák

Hirdetés