- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
HungAryan #26243 üzenetére
Semmi baj, egy kis nosztalgia. Először azt hittem, hogy én vagyok a hülye (meg a klántársaim is), pedig nem ittam semmit.
Legalább most már nincs lelkiismeret-furdalásom, hogy megint én rontottam el.
Nem tudom miért utáltam annyira azt az IS-3-mat, amikor az IS-8-al ilyen köröket tudok menni:
Köszönöm a közreműködést Myckey-nek és Napfénysüti-nek.
Bocs srácok, hogy nektek ~1500 sebzés jutott.
(#26180) Fel: Az 59-16 még a táras nélküli lövegének is kicsit az átütése, hát még az autoloaderesnek... Szvsz érdemesebb elindulni a medek felé, light-oknak csak az induljon neki, aki ért a T-50-2/VK2801/M24-el való trollkodáshoz. Medeknél a T-34-1 a gyenge láncszem, nagyon pontatlan az ágyúja.
Rövid vélemény az új prém-ekről:
A TOG II marha nagy, lassú (max 14 km/h) és ráadásul papír is, ma 13F3 arty-val küldtem bele kb 900 hp-t, plusz még ki is gyulladt. 2 jó pontja van: a HP-ja és a lövege: pontos, jól céloz, gyorsan tölt (3,6 sec). Mivel könnyített matchmaking-et kap, ezért a 171-es átütés bőven elég lesz még T7-be is.
Az FCM 50 (t) meg mint a mérgezett egér, és nagyon gyorsan fordul, akár helyben is! A lövege DCA 45. Kicsivel több, mint 6 sec alatt be is tölt, gyorsan céloz, pontos. A páncélozottságáról nem mondanék semmit, mert eddig csak T10-ben voltam vele. Viszont gyakorlóban kipróbáltuk, hogy át lehet-e lőni. A 8-as kínai med 181-es átlag átütése pattogott a szinte függőleges UFP-ről, a hasát még beforgatva is átvitte. Ő nem kap könnyített MM-et.
Szerintem az egyetlen vételre érdemes prém lánctalpas ebben a patch-ben az AT-15A. Lassú, viszont nagyon jól páncélozott és gyorsan forog, elvileg csak a lövegpajzsnál lehet a könnyen szemből átlőni. Kb. 200 méterről a JT8.8 és egy Löwe pattogtott rólam. Érdekessége, hogy maga a löveg külön toronynak számít, viszont nem lehet teljesen körbeforgatni. Lefele gun depression viselhető, oldalra egy TD-hez képest eszméletlen, felfele viszont szinte alig van. Gyorsan céloz és pontos, az átütés is elmegy, max a 8-asokkal lehet gond. Legrosszabb pontja, mint a leírás elején említettem, az a sebessége. 20-nál nem megy többet és a fajlagos teljesítménye sem éri el a 10 le/t-t.
Buffot kapott a Type 59!
Mint a képen is látható, az eddigi 230-as átlagsebzését a mostani kínaiakhoz igazították, így mostmár az 250.Ez sehol sincs írva a 8.2-es release notes-ban, ennyit erről, hogy nincs titkos nerf/buff
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DEll G15 5530
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest