Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Iron Funeral #25382 üzenetére

Igazából én nem nagyon ismerem az E-50-et a másik oldalról nézve, teszt szerveren sem mentem vele sokat. P2 az L/71-el nem lehet nagyon rossz, azt a löveget a két T7-es Tigrisen szerettem meg. :) Csak azt hallottam a német medekről, hogy gyulladósak és gyenge az ammo rack-jük is. Az E-50 is brutál jó gép lehet, elnézve a 2,3-mas célzás idővel, és a 0,32-es pontosságot.

(#25383) Bingisz: Ne hidd, hogy nem próbáltam meg leláncolni. ;] Nem feltétlen kell ram-elni azt a Ferdit, ha annyi a haspáncélja, mint a Porsche Tiger-nek (110), akkor nem nagy gond az átlövése. Nekem is volt KV-4-em, de nem nagyon ram-elgettem vele. Múltkor nagyot szakadtam, amikor 2 KV-5 hegyről nem bírta átlőni az ST-I-et, ezért mindketten nekem rammoltak. :DDD Le is ment 4-400 hp belőlem, de szartam bele, jót nevettem. :) Nem mondtam, hogy nem lehetnek jók a német tankok. Sőt lehetnének jobbak is, a Henschel és a Porsche Tigrisem szétlyukasztják szemből. Tudom a P-ről ezt mondani hülyeség, pedig még a leghülyébb is tudja, hogy a kupolát, a hasát, vagy az FSH-t kell lőni. Persze amikor nagy balfaszokkal találkozok, akkor sorozatban pattognak róla, de csak akkor.

Aktív témák