Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz nagysandor88 #22823 üzenetére

Nem tudom, hogy a fenébe csinálod, irígyellek a képességed miatt. Szerintem marha nehéz eltaláni még a leglassabb tankot is mozgás közben, sokszor gondolják meg magukat, hogy na inkább erre megyek, aztán megy a lövedék a semmibe. Arty-zás közben ugye rajta kell lenni a középső pöttynek, meg a célkeresztnek is a tankon, ezt itt nem lehet megoldani. Próbálom, hogy körülbelül a közepébe essen a skúló, amikor odaér, de eredménytelen. Egyébként az elvileg 8.0-ás bug volt, hogy a nem látszott az arty lövegének a kitéríthetősége. Nálam ez a GwPanthernél még mindig megvan, más arty-knál jól működik (Lorr.37, M37, AMX105, M7).

Meglett az ARL V39-re a DCA 45. Szerintem még így is nagyon szar, ha meglát az ellen, egyből gondolják, hogy "ott egy papír francia tank, lőjjük szarrá". Bokor mögé beállok a SU-100 mellé, őt nem veszik észre, engem trackel az M6 és még sebez is! Sajnos ez is egy úgynevezett "szerencsétlen tank", boldogan dobálja mellé a lövéseit a játék, még teljes rászűkülésnél is. Arra meg egyáltalán nem jó, hogy sniper-kedjek vele, mivel a pályák nagy részén szinte egy hely sincs, ahova be lehetne vele állni mesterlövészkedni, csak olyan, ami közvetlen a bázis mellett van. Az pedig azért nem jó, mivel vagy az ellen végez az én csapatommal, vagy fordítva, ergó nekem nem jut semmi sebzés, semmire sem látok rá. Nem hiába van ilyen sok HP-ja, fel lehet ismerni a Somua logikáját (szar tank->kell neki a sok hp), még a német td-nél is több van neki.

Aktív témák

Hirdetés