Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
mynames #22815 üzenetére
A lövedékek útvonalát kell figyelni, ha tüzel az ellen arty, akkor megjelenik egy fehér csík, na annak a végén van az arty. Minden tanknál megvan a csík, csak a normális tankoknál a csík távolabb indul a tanktól. Szerintem nem érdemes, mivel a kedves random faktornak köszönhetően még nagyon sok látható célpontra irányuló lövés is mellémegy, hiába van rászűkítve teljesen... Ahogy észrevettem mostanában ritkább a counter-ezés, én eddig 3-massal, mostanában pedig 4-essel és 6-ossal megyek, és nem tapasztalom, hogy valaki próbálkozna, ergó mozogni sem szükséges, így is mire beszűkül a célkereszt, addigra már heted-hét országon túl van az ellenség, esetleg már addigra kilőtték. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor tüzelsz, elindul a lövedék és mire odaér, addigra a csapattársaid rég kilövik a célpontot.
Nekem olyan arty-s kérdésem lenne, hogy hogyan találnak egyesek telibe arty-val mozgás közben, amikor nem is megyek lassan? Azt tudom, hogy valamennyire elé kell célozni, de az én lövedékem 90%-ban mindig mellé megy, ha mozgó célpontra lövök, állóra ez az arány csak 50.
Más: Olyan rossz feeling-je van most a Type-nak, csak én érzem így?
Egyértelműen átlőhető tankokról pattog, osztja a 0 dmg-t. A Super Pershing-et is lebutíthatnák, ha már annak idején a Type-ot is utólérte a nerfhammer...
Aktív témák
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futárcégek
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest