Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz Joe-T #21239 üzenetére

Szia! Mindkét löveggel fantasztikus a gép. Azt fejlesszed amit ki tudsz, és ha játszol kifejleszted a másikat is és kipróbálod azt is. Én minden tankot teljesen kifejlesztek, hogy az így "Elit" legénység gyorsabban fejlődjön.

KV-1 OP blá blához annyit, hogy ócska legénységes Churchillel 2 KV 1 ellen (ollóba fogtak) az egyiket simán kinyírtam, míg a másik megkerült (elég hamar megvolt), majd a második úgy ölt meg, hogy alig maradt élete. Szakasz társam nézte és végig mondta mi történik, mert én csak a célzásra tudtam figyelni. Állítólag az döntötte el a dolgot, hogy nekem 2,2 másodperc volt az újratöltési időm. Mindkét KV 1 "anglézott" és fedezte a gyege pontokat ahogy kell. Szakasztársamnak 1,8 az újratöltés (Venti,Bia,Rammer). Következő csatában ugyanaz a pálya (Westfield). A srác 10 killt szedett az 1.8-as újratöltéssel úgy hogy egy karcolás sem esett rajta, csak az utolsó ellen sebezte meg (SU-5), akinek már 3 killje volt. Sajnos a csapat "kill cápái" lecsaptak így nem lett neki 11 kill. :DDD

Aktív témák

Hirdetés