- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Enzolord #21007 üzenetére
Megéri, az S-35 kárpótol a Somua 40-es szívásért. Szerintem a legnagyobb ágyúval a V39 is jó, az tény, hogy a páncélja igen gyenge, de bármit átvisz és igen gyors a lövedék is, szinte nem is kell elé célozni semminek. Cserébe erre felesleges az álcaháló, mert vízszintes kitérítés az gyakorlatilag nincs, forogsz-mozogsz vele mindig.
nyunyu (#21012): hasonló nálam is volt, Redshire-ön scout tankban fent beszélgettek a tisztelt polgártársak a dombtetőn, nekem kellett top tankként IS-sel megindulni, majd mikor kiszedtek, megjegyezték, hogy a T7 kill nélkül kinyúlt, ez bukta lesz. Én nem szoktam felfedni, hogy magyar vagyok (bunkó módon köszönésre se reagálok), de ott meg kellett jegyeznem, hogy talán nem ártana lemászni a hegyről és felderíteni (persze nem ilyen irodalmi hangnemben
). Természetesen én voltam a farok ott is...úgyhogy inkább kussolok, nem szólok bele a magyar beszélgetésekbe. Nevemből szerencsére senki nem gondolja, hogy magyar vagyok.
nyunyu(#21020): jól mondod, papíron pontosabb, viszont a Ferdinand 12,8-asával szemben ezzel sokkal ritkábban vannak eltűnő és 0-t sebző lövéseim. Ezért mondom, hogy megbízhatóbb.
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robotporszívók
- Milyen program, ami...?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi Air Purifier 3C okos légtisztító ár alatt
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest