Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz Enzolord #21007 üzenetére

Megéri, az S-35 kárpótol a Somua 40-es szívásért. Szerintem a legnagyobb ágyúval a V39 is jó, az tény, hogy a páncélja igen gyenge, de bármit átvisz és igen gyors a lövedék is, szinte nem is kell elé célozni semminek. Cserébe erre felesleges az álcaháló, mert vízszintes kitérítés az gyakorlatilag nincs, forogsz-mozogsz vele mindig.

nyunyu (#21012): hasonló nálam is volt, Redshire-ön scout tankban fent beszélgettek a tisztelt polgártársak a dombtetőn, nekem kellett top tankként IS-sel megindulni, majd mikor kiszedtek, megjegyezték, hogy a T7 kill nélkül kinyúlt, ez bukta lesz. Én nem szoktam felfedni, hogy magyar vagyok (bunkó módon köszönésre se reagálok), de ott meg kellett jegyeznem, hogy talán nem ártana lemászni a hegyről és felderíteni (persze nem ilyen irodalmi hangnemben:) ). Természetesen én voltam a farok ott is...úgyhogy inkább kussolok, nem szólok bele a magyar beszélgetésekbe. Nevemből szerencsére senki nem gondolja, hogy magyar vagyok.

nyunyu(#21020): jól mondod, papíron pontosabb, viszont a Ferdinand 12,8-asával szemben ezzel sokkal ritkábban vannak eltűnő és 0-t sebző lövéseim. Ezért mondom, hogy megbízhatóbb.

Aktív témák

Hirdetés