Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz GaburroSan #19695 üzenetére

Prémiummal ezt bármilyen Tier 6 tankkal meg lehet csinálni. Akkor valóban nem egy farmgép. Nekem csak arra kellene, de akkor ezek szerint olyat csak bőven 10k HUF felett mérnek.

(#19696) Mcray: Nekem a StuGIII-al csak az az egyetlen bajom, hogy hamar kifogy a lőszerből. Jó gyorsan újra tölt és te csak tunkolod-tunkolod vele az ellenséget megállás nélkül, pörög a dmg számláló felfele, te meg ott állsz pár perc után nullára apasztott lőszer készlettel... :D

Amúgy mellette a T49-et is csípem (már várom az M18 Hellcat-et, nemrég kezdtem az USA forgó tornyos TD ágat), múltkor nagyon be voltam fosva, hogy a csapattársak ott hagytak a francba egyedül védeni egy átjárót, de ledaráltam vele két PzIV-et, egy IS-t meg egy KV-2-t is (mindet 100%-ról, én egyedül, az IS-t úgy sikerült, hogy előbb felgyújtottam, majd ammo rack). Jó persze nagyon lámák voltak mind, folyton mellé lőttek, de a KV-2 vagy az IS csak egyszer kellett volna, hogy eltaláljon, de a PzIV-nek sem vagyok több 2-3 lövésnél. Na az egy nagyon jó kör volt, 40k kreditet hozott prémium nélkül.

Aktív témák

Hirdetés