- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nyunyu #19588 üzenetére
Én ezt már régen csináltam, de úgy emlékszem az csak arra vonatkozik, hogy 1-2 napba is telhet mire a tényleges tranzakció megtörténik, de amikor az már foglalásba kerül, látod a tranzakció kódját.
Mint amikor Steam-en vásárolsz, az is egy POS terhelés, mely foglalásba kerül (visszavonni nem tudod, ezért megtörtént vásárlásnak tekinti, ezért kapod meg azonnal a vásárolt játékot). Itt is így van, nálam is megjelent a foglalásban lévő tranzakciók között kb 10 másodpercen belül és ki tudtam másolni a kódot.
Ja meg az 1 dolcsit jóváírják egyenlegként, levásárolhatod. Gondoltam érdemes hozzátenni, hátha akad valaki aki ezen kezdene cirkuszolni.
Szerk: Ha valakinek a POS túl idegen lenne: Amikor boltban vásárolsz a kártyáddal akkor is POS terminálon fizetsz, a kártyád mágnes szalagja a bankkártyád adatait tartalmazza ami a fizetéshez kell. Amikor így vásárolsz neten akkor ugyan olyan, mintha lehúznád a kártyát a terminálon, csak éppen manuálisan írod be az adatokat (plusz a kiegészítő biztonsági kódot ami PIN kódot és/vagy aláírást helyettesít).
Amikor a teszkóban veszek sört meg rágógumit és lehúzzák a kártyát akkor is csak foglalásba kerül a tranzakció (ezt látod nap végén a webbankban is) amit 1-2 napon belül emel le a bankod a számládról (van, hogy már aznap, de van, hogy másnapra).
Nem egy atomfizika prémiumot venni a WoT-hoz meg beállítani egy PayPal-t (főleg mivel ahhoz már magyar nyelven is van beállítási segédlet).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest