Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz nyunyu #19588 üzenetére

Én ezt már régen csináltam, de úgy emlékszem az csak arra vonatkozik, hogy 1-2 napba is telhet mire a tényleges tranzakció megtörténik, de amikor az már foglalásba kerül, látod a tranzakció kódját.

Mint amikor Steam-en vásárolsz, az is egy POS terhelés, mely foglalásba kerül (visszavonni nem tudod, ezért megtörtént vásárlásnak tekinti, ezért kapod meg azonnal a vásárolt játékot). Itt is így van, nálam is megjelent a foglalásban lévő tranzakciók között kb 10 másodpercen belül és ki tudtam másolni a kódot.

Ja meg az 1 dolcsit jóváírják egyenlegként, levásárolhatod. Gondoltam érdemes hozzátenni, hátha akad valaki aki ezen kezdene cirkuszolni. :)

Szerk: Ha valakinek a POS túl idegen lenne: Amikor boltban vásárolsz a kártyáddal akkor is POS terminálon fizetsz, a kártyád mágnes szalagja a bankkártyád adatait tartalmazza ami a fizetéshez kell. Amikor így vásárolsz neten akkor ugyan olyan, mintha lehúznád a kártyát a terminálon, csak éppen manuálisan írod be az adatokat (plusz a kiegészítő biztonsági kódot ami PIN kódot és/vagy aláírást helyettesít).

Amikor a teszkóban veszek sört meg rágógumit és lehúzzák a kártyát akkor is csak foglalásba kerül a tranzakció (ezt látod nap végén a webbankban is) amit 1-2 napon belül emel le a bankod a számládról (van, hogy már aznap, de van, hogy másnapra).

Nem egy atomfizika prémiumot venni a WoT-hoz meg beállítani egy PayPal-t (főleg mivel ahhoz már magyar nyelven is van beállítási segédlet).

Aktív témák