- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
myckey
veterán
Nekem a játék tökéletesen fut,maxon
Nem azzal van a gond..hanem azokon az ominózus pályákon.
hájvéj,szoúsz koszt,harmadik nem jut eszembe...de főként ez a kettő,ami szerintem el lett rontva...erre nem csak én panaszkodtam már.
de ahogyan már írtam..nem sokszor tesz be,szerencsére.illetve látom írták már páran,hogy sznájper nézetben leesik a képkocka....nekem meg pont fordítva....nézhetek én vele akármit,akkor is megy felfelé
mindenesetre,ha egyszer beírja az ember,hogy valami nem kóser neki,aztán nem kap rá segítséget...akkor szerintem felesleges többször beírni a bajokat...
mondjuk engem különösebben nem zavarnak azok a bogaras mapok....ha mindig odatenne,akkor már letöröltem volna a gémet.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest