- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
virkir #18069 üzenetére
Lehet OP de 80% nem tud vele játszani (én sem éreztem rá). Nekem szenvedés volt vele megszerezni az M6-ot.
Más: Tegnap első ízben kipróbáltam a Tier 4-es Junior századozást. 10 kör 7 győzelem. Abból 2 azért veszett el, mert a század fele magasról sz*rt a kapott parancsra, így mi akik tettük a dolgunkat támogatás hiányában sok sebzés és kill után elhaltunk. Az idiótákat, meg legyalulta az ellenséges arty... Olyan nehéz azt az egyszerű parancsot követni, hogy PZ-3-mal ne álljál meg, ha 4 profi Su-26 van az ellennél?
Számomra az a halál, amikor a századból egy olyan csata keveredik, ami még a random játékok szintjét sem üti meg.
Egy dúrva csapat ellen viszont jól kikaptunk: Az tuti, hogy én máshogy vezetném a századot és nem egy nagy falkaként hanem 2 fele akkora falkával támadnék, amik egymás mellett haladnak, úgy hogy az egyik oldalra-hátra kicsit késik, így pont a lefoglalt ellen nyakára esik rá a második hullám. (Typeok-nál látom ezt a módszert és elég sikeresen használják)
Stuggal tegnap 7 játék. Ebből 6-ban a csaptunk másfél perc alatt halott volt...Szerintetek? Örülök, hogy 3-mat nyerni tudtam...*magában ismételget: "Nincs szopóág-nincs szopóág-nincs szopóág"*
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest