Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz virkir #18069 üzenetére

Lehet OP de 80% nem tud vele játszani (én sem éreztem rá). Nekem szenvedés volt vele megszerezni az M6-ot.

Más: Tegnap első ízben kipróbáltam a Tier 4-es Junior századozást. 10 kör 7 győzelem. Abból 2 azért veszett el, mert a század fele magasról sz*rt a kapott parancsra, így mi akik tettük a dolgunkat támogatás hiányában sok sebzés és kill után elhaltunk. Az idiótákat, meg legyalulta az ellenséges arty... Olyan nehéz azt az egyszerű parancsot követni, hogy PZ-3-mal ne álljál meg, ha 4 profi Su-26 van az ellennél? :W

Számomra az a halál, amikor a századból egy olyan csata keveredik, ami még a random játékok szintjét sem üti meg.

Egy dúrva csapat ellen viszont jól kikaptunk: Az tuti, hogy én máshogy vezetném a századot és nem egy nagy falkaként hanem 2 fele akkora falkával támadnék, amik egymás mellett haladnak, úgy hogy az egyik oldalra-hátra kicsit késik, így pont a lefoglalt ellen nyakára esik rá a második hullám. (Typeok-nál látom ezt a módszert és elég sikeresen használják)

Stuggal tegnap 7 játék. Ebből 6-ban a csaptunk másfél perc alatt halott volt...Szerintetek? Örülök, hogy 3-mat nyerni tudtam...*magában ismételget: "Nincs szopóág-nincs szopóág-nincs szopóág"* :DD :DD

Aktív témák