Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Szánalmas ez a játék, azt ne magyarázza meg nekem senki, hogy ha az összes használt tankomal 52-59% winratem van, akkor a t28prottal nem tudok 40% felé menni, az az én bénaságom... Eszméletlenül szar csapatokba oszt be állandóan, amíg végre lesz egy duplázó köröm, addig kb 40000 credit veszteséget termel, midnezt úgy, hogy 77%os accuracym van vele, mondjuk a 105ös alig visz át valamit a saját csatáiban, t25at-n még móka, de ezen szánalom, egyre jobban kezd elmenni a kedvem ettől a fostól, amióta ezzel szenvedek rohamosan csökkent a winratem és az effem is...
Az meg a másik, hogy a 8.0 óta kurva szarul megy a játék, a stabil 25 fps megvan, de sniper nézetben mindig leesik 15 körülre, és teljesen játszhatatlan, akad a célkereszt, és 25 fpsen is mintha laggolna az egész, lehet h jobban néz ki a játék, de játszhatatlanabb sokkal... Napi hisztit hallhatták
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő