- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
virkir #17034 üzenetére
Ez is igaz, kérdés, mennyire van a KV-1-től. Ha csak 2-3k XP kell, akkor felesleges kifejlesztenie....pláne, ha ennyire utálja a T-28-ast.
Dev_null: ez ízlés kérdése, kinek melyik jön be. Én is így voltam vele anno, mint te, de rájöttem, hogy a lassan mozgó, nehézkes és pontatlan orosz vasak nem nekem valók (akkor még a KV jött a T-28 után, ami valósággal sokkolt a tohonyaságával). Így inkább már med-ek és a gyorsabb nehéz tankok(amerikai) irányába tartok. Német E100 vonalat csak azért csinálom még, mert rengeteg időm benne van és amúgyis német fanatic vagyok.
Hát, ha sok XP kell még, akkor lehet érdemes kifejleszteni, könnyebb vele az élet. Kíváncsi vagyok, a KV-1 tetszik-e majd...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest