- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Multikiller
tag
Nem az zavar, hogy nem lett meg a 7. kill, hanem, hogy a két keselyű addig támadta az IS-t, amíg nem voltam ott, ahogy megérkeztem abbahagyták és várták, hogy lehúzzam az életét, hogy valamelyikük ellopja a killt! Szerencséjük, hogy utolsó ellenfél volt és vége lett a meccsnek, mert kedvem lett volna pofán lőni őket!
A sérülést kiosztó rendszer is elég mocsok tud lenni. Azt már megszoktam, hogy egy olyan lövésnél, ahol tuti meg kellet volna semmisülni az ellennek marad pár 10 hp, de mostanában egyre többször látok 1 hp-val szaladgáló tankokat. Na az hogy van? Ne mondja nekem senki, hogy a gép nem kapcsolja be ilyenkor a cumi plugint!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest