Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
A Lag amit az emberek írnak (én is írtam sokat), az hogy a gyenge PC-n a kliens program szaggat és nagyon kemény fáziskéséssel vagy szakadozva küldi a központi szervernek az információt.
Emiatt halnak tonna számra a rossz géppel rendelkezők (Én is így haltam 7000 játékon át...)
és
Emiatt vannak olyan tankok amik úgy jelennek meg néha mintha dizsiben stroboszkóppal villognának. Első észlelés 150 méter, majd nincs ott, erre ott van 100 méteren, majd megint nincs, majd megint látod 50 méteren és itt jön a vicc. Forog körülötted a T-50-2-jével és 10 méterenként felvillan, majd megint nem látod. Hallottam róla legendát, hogy ezt egy CHEAT program direkt tudja emulálni...

A jó gép és jó net miatt az elsőt kipipálhatom, de a második verzió még mindig fog szopatni. A WN ezért épített be egy szűrőt a rendszerbe, amit sikerült is szépen tesztelnem. Ha nem képes a játék 6 Fps felett futni vagy rövid időre néha át-át lépni ha csak alapból 4 fps, akkor lekúr a szerverről. Már két gyenge gépen sikerült ezt a jelenséget előidézni.

Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi