- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem a CAD-es VGA-on semmi gond nincs a játékkal, az előző driverrel voltak érdekességek, de most már elhárultak a problémák. Mondjuk nem szoktam lesni az FPS-t, de amíg folyamatos a kép, nem is érdekel. Lag-késés sincs soha, nem is értem, miket írogatnak néha a chatbe...ezt is csak egy kifogásnak gondoltam, hogy miért lőtték ki őket,
csatába meg szinte elsőnek töltődök be. Vinyóról fut, FF is mindig megy a háttérben.
Amit észrevettem, hogy csata alatt bekapcsol a VGA-n a hűtés rendesen, de amint visszalépek a garázsba, elhalkul. Egyéb felhasználás során soha nem kapcsol nagyobb fokozatba az a hűtő, szóval szerintem igazság lehet benne, hogy döntően a VGA számít, a proci annyira nem.
Hja, a graf beállításoknál Auto detect-et nyomtam és úgy hagytam, ahogy javasolta. 1680x1050-es a monitor, így ezen a felbontáson is játszom.
Summa summarum: ezen a téren nincs panaszom a WG-re.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Automata kávégépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest