Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz vhw #14827 üzenetére

Amikor annyira gyenge a csapat, hogy 2 perc alatt megsemmisül 15 játékosból 12-13 akkor nem nagyon tudsz egymagad fordítani rajta, ez még egy 1600 eff-es játékosnak sem menne. Pedig pont a hétvégén sikerült 17 csatát lejátszanom rekord gyorsasággal, mert folyamatosan, mindegyikben ez történt... és nem a jó oldalon álltam.

Én tényleg örülök neki, hogy ilyennel nem találkozol, de én elég sűrűn és mint látod mások is írnak róla, hogy velük is megesik.

Aztán máskor meg amiatt mérgelődöm, hogy mi nyerjük ilyen arányokban a csatákat és nekem nem jut elég frag/damage, mert mire odaérek, lőnék, töltök már más elkapkodja előlem.

Ha veled is megtörténne sűrűn akkor te is más véleményen lennél. Régen ilyen nem volt... régen olyan volt, hogy több alkalommal is bekerültél nagyon pocsék leosztásba, de nem úgy, hogy 17-20 vagy akár 30 csatán keresztül nyikkanni sem tudsz, mert a csata harmadik percében már a hátadban vannak négyen, elölről meg kilencen soroznak, oldalról meg a maradék...

(#14831) Mcray: Nekem az a kedvencem amikor az egyik új mapon ahol van egy kikötő meg egy nagy dombtető és beállnak a top tankok kempelni. Azt remélik, hogy onnan nem kell megmozdulni, hanem majd spotolnak nekik és onnan mindenkit legyilkolnak. Aztán írsz nekik, pingeled őket a térképen, csapkodod a "Támadás!" gombot és semmi nem történik. Végignézik egyetlen elsütött lövés nélkül a saját csapatuk vesztét, aztán amikor már a hátukban van az ellenség akkor is előre bámulnak és keresik a jó lövési helyeket. És ez Tier 7-8-ban... egyáltalán azt sem értem, hogy addig hogyan jutottak el, ha ennyire gyökerek. Múltkor egy VK3601 volt itt, megkerültem, lőttem a seggét, de csak előre nézett, mozgolódott, azt hitte elölről jön az áldás. Majd amikor kiszedtem akkor elkezdett csíterezni engem, hogy láthatatlan vagyok és hogy majd reportol csalásért.

Aktív témák

Hirdetés