- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
Pár érdekesség a 8.0-ból, képekben:
Az új "Command" rendszer:
A funkcióbillentyűkkel is működnek, de kicsit át lettek variálva. De mostantól előhívhatóak az "Y" lenyomására, majd a kurzort a megfelelő irányba mozdítva is.1. Általános parancsok:
A Back to base! helyett Defend the base! lesz, és újdonságként bekerült a Reloading!, ami lassan töltő lövegek és a francia dobtárak esetén hasznos.
2. Csapattársnak adható parancsok:
Ezek teljesen újak. A csapattárs fölé húzva a célkersztet (+ "Y") lehet őket kiadni. A chatsávban névre szólóan fognak megjelenni a kiadott ukázok.
A korábban bannolt mapok közül egy-kettő visszaszivárgott:
Sand River Encounter:
A korábbihoz képest a spawnpontok változtak kicsit. Oldalnként 2-2 van, és kicsit messzebb is kezd egymástól a két csapat.
Malinovka Encounter:
Szintén változott. A cap zone került át, H3-ból F5 környékére.
-----------------------------------------------------------
Korábban valaki írta, hogy a Matilda BP nem valami nagy eresztés. Szerintem egészen jó kis tank. Egy nagy baja van: nincs neki könnyített MM besorolás... Tier 7 tankok ellen nem sok mindent tud kezdeni (habár lőttem ki vele Tigrist ^^). Remélem ezen változtatnak majd a végleges 8.0 verzióig.
A lövege kicsit pontosabb a Churchill LL-nél és egy hangyányival lassabb:Azért hoz szépen egy-egy jó csata után:
------------------------------------------------------------
T95 furcsaságok:
Penetráló találat jelzése a láncon...
Textúra hiba lehet. Nem forgott körbe-körbe a lánctalpon, hanem egyhelyben maradt.
Egy kis "hangover"...
Itt egyszerűen fennakadtam azon a kis törmelékdarabon, és ott lógtam, míg ki nem lőttek. Vicces volt, mert előre-hátra gázadásra billegett a cucc, de lejönni nem tudtam. Az új fizikának köszönhetően egy csapattárs simán letolhatott volna, de hiába kértem bárkit is...
Ruinber, a templom mögött. Majd figyelni kell rá, az alacsony hasmagasságú gépekkel-----------------------------------------------------------
Az utolsóhóz különösebb kommentár nem szükséges^^:
-----------------------------------------------------------
ollie: A KV-4-et egy Churchill goldammóval simán átlőheti. De a weakspotokra lőve (vezető kémlelője, melette a géppuska) nem is biztos, hogy szükséges az APCR. Gyenge nagyon az eleje annak az OP szovjet mocsoknak. Leginkább az oldalpáncéljában lehet bízni, forgatással.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- E-roller topik
- Wise (ex-TransferWise)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest