Aktív témák

• Fel

addikt

Pár érdekesség a 8.0-ból, képekben:

Az új "Command" rendszer:
    A funkcióbillentyűkkel is működnek, de kicsit át lettek variálva. De mostantól előhívhatóak az "Y" lenyomására, majd a kurzort a megfelelő irányba mozdítva is.

1. Általános parancsok:

A Back to base! helyett Defend the base! lesz, és újdonságként bekerült a Reloading!, ami lassan töltő lövegek és a francia dobtárak esetén hasznos.

2. Csapattársnak adható parancsok:

Ezek teljesen újak. A csapattárs fölé húzva a célkersztet (+ "Y") lehet őket kiadni. A chatsávban névre szólóan fognak megjelenni a kiadott ukázok.

A korábban bannolt mapok közül egy-kettő visszaszivárgott:

Sand River Encounter:

A korábbihoz képest a spawnpontok változtak kicsit. Oldalnként 2-2 van, és kicsit messzebb is kezd egymástól a két csapat.

Malinovka Encounter:

Szintén változott. A cap zone került át, H3-ból F5 környékére.

-----------------------------------------------------------

Korábban valaki írta, hogy a Matilda BP nem valami nagy eresztés. Szerintem egészen jó kis tank. Egy nagy baja van: nincs neki könnyített MM besorolás... Tier 7 tankok ellen nem sok mindent tud kezdeni (habár lőttem ki vele Tigrist ^^). Remélem ezen változtatnak majd a végleges 8.0 verzióig.
    A lövege kicsit pontosabb a Churchill LL-nél és egy hangyányival lassabb:

Azért hoz szépen egy-egy jó csata után:

------------------------------------------------------------

T95 furcsaságok:

Penetráló találat jelzése a láncon...

Textúra hiba lehet. Nem forgott körbe-körbe a lánctalpon, hanem egyhelyben maradt.

Egy kis "hangover"...

Itt egyszerűen fennakadtam azon a kis törmelékdarabon, és ott lógtam, míg ki nem lőttek. Vicces volt, mert előre-hátra gázadásra billegett a cucc, de lejönni nem tudtam. Az új fizikának köszönhetően egy csapattárs simán letolhatott volna, de hiába kértem bárkit is...
    Ruinber, a templom mögött. Majd figyelni kell rá, az alacsony hasmagasságú gépekkel :)

Az utolsóhóz különösebb kommentár nem szükséges^^:

ollie: A KV-4-et egy Churchill goldammóval simán átlőheti. De a weakspotokra lőve (vezető kémlelője, melette a géppuska) nem is biztos, hogy szükséges az APCR. Gyenge nagyon az eleje annak az OP szovjet mocsoknak. Leginkább az oldalpáncéljában lehet bízni, forgatással.

Aktív témák

Hirdetés