- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Taragas #14560 üzenetére
Löwe-t akciózva eddig egyszer láttam, de az se akció volt, hanem a régi ára.
Bár nekem nincs Löwe-m, de szerintem az a tank túl van árazva.
Ha németből egy szem prém tankot akarsz venni, akkor JgT 8.8cm! T9-es tank páncélzat, félelmetesen gyors löveg, hatalmas átütés és pontosság. Olcsó lőszer és javítás.
Azonban én megfontolnám, hogy egy drága helyett két olcsóbb prém tankot vegyek. Pl. az egyik nagyon jó német prémtank a PzKpfw 38H 735 (f) T2-es tank. Nagyon jó matchmaking leosztással és maga a tank is félelmetesen erős a maga szintjén. vbbb pont most szedi össze az embereket egy akcióra ahol ehhez hozzá is lehet jutni. Ez a tank mindenképpen megéri ebben a csomagban, játékon belül sajnos már nem vehető meg, nem véletlenül.
E mellé én venném egy Dicker Max-ot vagy T-25-öt. Sajnos a másik top német prém tank a B2-es már szintén nem elérhető, pedig az is jó volt a maga szintjén és MM leosztásával.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: United Offensive
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest