Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Na jó, most végleg leszedtem az xvm-et. Erre én tényleg nem vagyok kíváncsi. Az hagyján, hogy 7 s 7, leszarom. De hogy ezek a drága piros effes artyjaink nem tudták eltalálni az egy
    helyben álló T110E5-öt, amit leláncolgattam, az már felkúrja az agyam. Érdekes módon az ellenfél artyjai betaláltak nekem is, meg az E50M-nek is az összes lövésükkel...

Tegnap 4 kört tudtam menni, annyit bírtam idegekkel. Azt is xvm nélkül, de az a baj, hogy a barmok ugyanúgy elkövetik a baromságokat akkor is ha nem látom a statjukat. Legelső meccsen Hummelünk kilőtte az M41-ünket a csata első pillanatában. Nem tudta megmondani miért. A garázsban ráírtam, de csak annyit tudott mondani, hogy nem érti mi bajom van és ő lengyel. No comment.

A maradék 3 csata is természetesen encounter battle volt. A lemmingek egyetlen taktikát ismernek: egyből rohanni a zászlóhoz. Majd a núbok megütköznek az ellenféllel, amíg ők (a hősök) elfoglalják a bázist. (Nem persze, hogy a 3 arty nem fogja őket resetelni, meg az ellenfél sem, ők majd tétlenül ülnek). És amíg én elhullok egyedül a túlerő ellenében az ütközőhelyen, egy 43% win rátás T29 player engem núboz (illetve az egész csapatot), hogy nem tudok feltartani egyedül 3 8-as TD-t, de még az arty is engem lőtt.

Ekkor nyomtam egy ALT+F4-et. Hazajövök melóból hullafáradtan, leülnék kikapcsolódni 1-2 órára, de nem lehet. Mert az agyatlan barmok miatt még több ideget megeszek. Egyébként velem van a baj, rájöttem. Túl komolyan veszem ezt a szart. Mert ez így szar. Amíg nem lehet kiválasztani hogy milyen képességű játékosokkal kerülsz össze, addig hiába veszek minden hónapban prémiumot, ugyanúgy találkozok a TK-zókkal, AFK-zókkal, trollokkal és agyatlan barmokkal. És én egyre kevésbé tudom tolerálni a baromságaikat.

Aktív témák