Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
AlexWolf
üzenetére
Köszönöm.
nálam jelenleg most éppen a dokkolós fajta van és nagyon gyakran nem érzékeli a billentyűzet a dokkolót, nem kap jelet és csak állok egy helyben a tankkal, mint a hülye gyerek. éppen ezért ilyet nem szeretnék újra. vagy mini USB stickes-t vagy vezetékest, hogy ne legyen ilyen gondom többet.
Microsoft termékek?
Amúgy a Logitech tényleg nagyon jó, itt bent a cégnél is az van. (Logitech K520 + M310)(#13941) diegho: sosem volt gamer billentyűzetem és - valszeg - éppen ezért nem tudom elképzelni, hogy miért jó, ha még több gomb van egy bill-ten?

Nekem az is sok, ami most van, egyszerűen nem használom ki az összes gombot, ami a beállításon belül szerepel. nincs annyi ujjam :-)MÁS: hogyan tudom azt megtenni, hogy ha haladok a tankkal, és meglátok egy ellent, akkor ha megállok, ne ringatózzon a szutyok tank le-fel, mert így nem tudom becélozni. mire megáll a tankom nyugalomba addigra kapok 2-3 lövést.

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Spórolós topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Autós topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest