- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Djuree #12228 üzenetére
Nem vagyok mester, sebezni kell, az hozza a kreditet és az xp-t bőven, a jelenlegi MM pedig nagyon kedvez a kredit farmolásnak a maximum +-2 tier limit miatt, hiszen nincs az, hogy 5-ös tankkal a 10-esek között flangálsz. Jelenleg tier5-6on pillanatok alatt pénzhez lehet jutni, csak a megfelelő tankot kell kiválasztani a farmolásra, ha szükség van rá.
A KV-2 témához annyit, hogy a 152-es nem csak Fun-ra jó, azzal nagyon is szépen lehet alkotni, de tény, hogy a KV-2 csak azért van meg jelenleg, mert szórakozni szeretek vele és eddig csak 1 kört mentem a 107-essel, hogy megnézzem a töltési időt, a többi 152-vel van, mégis elég jó a statom vele. Jelenleg orosz ágon nincs igazán kiemelkedő 7-8-9es heavy tank, ezért én nem ajánlom senkinek egyiket sem, mindkét ágon van szívás, csak hogy kettőt említsek:
IS-4 ágon:
- ST-I nagy szenvedés az elején, mert a KV-4re nincs BL-9, ezért konkrétan egy 2 tier-el lejjebb található ágyúval kell bohóckodni, a top lövege is lassan célozIS-7 ágon:
- IS stock ágyúval kell bohóckodni, amíg nincs meg a toronyEgyszerűen az amerikai ág sokkal jobb jelen esetben, de ott nagyon oda kell figyelni, hogy mit mikor hogyan csinálsz.
emre: nekem semmi bajom nem volt O704-el régen sem és most sem, sosem néztem a kreditet, hogy mennyit kapok vele, engem mindig csak az xp érdekelt, a kredit sosem, azért 7.2 óta kihúztam az amerikai heavy és med ágat, valamint az orosz új tankokat, jelenleg elseje óta ~400 csatában szereztem 10millió kreditet, ezzel megint semmit nem tudok csinálni, így nézett ki 7.5 előtt a kredit részem:
ezzel már nem tudok mit csinálni, vettem egy rakás mindent, de már megint 58-nál tartok, ezt lehetetlen elkölteni már.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest