- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
Eagle16 #11402 üzenetére
Én még olyat bogarásztam ki, hogy megváltozik a mostani camo megoldás.
Régebben szó volt arról, hogy lesz egy prémium fogyócikként megvehető, adaptív változat, de úgy néz ki ezt elvetették.
Helyette úgy lesz megoldva, hogy a mostani camó festésekből lehet venni többet is egy tankhoz (télit nyárit, őszit, városit...), és az adott pályához igazodik majd, hogy éppen melyik kerül a tankra a csatában.
Még nincs eldöntve, hogy esetleg csökken az áruk, és az, hogy a rejtőzködéshez ad-e majd bónuszt (akkor is csak kicsit).Ezt a minden tank mindenkinek, 3 skillre elegendő xp-vel, én is megtaláltam. Ezt sem tartom valami jó ötletnek. Mindenki csak a TierX vackokat fogja nyúzni.. Mivel ez nem szervezett teszt (mint a szuperteszt), így nem fognak túl sok használható statisztikai adatot összeszedni, főleg az alacsonyabb tierü tankokról.
Jövő héten teszt? Ilyet viszont nem olvastam. Storm írta egy kérdésre, hogy egyelőre nem tudja megmondani, mikor indul.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest