Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

válasz Mcray #11204 üzenetére

Én nagyon ritkán hagyom, hogy más elvigye a killt. Nem azért, mert fragvadász vagyok, hanem azért, mert amíg az az ellenséges tank él akár csak 1 HP-vel (ha nincs épp kilőve az ágyúja), tud másokat sebezni, esetleg kilőni, ami mindenképpen a csapat hátrányára válik. Ha már túlerőben vagyunk, és az ellenség nem különösebben veszélyes a csapatra nézve, valamint 100%, hogy nyerünk már abból a helyzetből, akkor szívesen átadom másnak, ha ezzel meg tudja szerezni a medálját. Épp ezért én sem vagyok máérges, ha előlem más lövi ki azt az ellenséget (persze lehetnek kivételek, ha valakin látszik, hogy direkt csak a fragekre megy).

Volt olyan esetem, hogy a T30-cal kilőttem egy pár HP-s medet (nem emlékszem melyiket, talán tier 8-as volt), aztán meg ott röhögött rajtam a chatben, hogy kárba ment a lövésem (ami úgy 790-es átlagsebzés). Azt persze nem tudhatta, hogy csak őrá volt tiszta rálátásom, hiába volt a közelemben 4 másik ellenfél, másrészt azt is mérlegeltem, hogy így már ő semmiképpen sem tud sebezni senkit a játék folyamán.

Aktív témák

Hirdetés