Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
forras2 #10870 üzenetére
Ha a T-50-nek felfejleszted a legénységét, akkor ügyesen használva elég jó pénzforrás lesz.
Annyit kell csak tenni, hogy kell rá egy álcaháló, meg egy periszkóp, és limitter kikapcsoló., és az elején lapulni, spottolni, figyelni az ellenséges tankokat mikor vesznek észre. Ha észrevettek akkor meg tűnés, domb fedezék, vagy ha már eléggé eljöttek a heavyk az indulási helyről, akkor el mellettük, és irány az artyk.
Ha lapulsz, akkor a limitter kikapcs mindig legyen bekapcsolva, hogy tudj ugrani ha észrevettek.
Én így elég sokat játszottam, és jó is volt, majd megvettem a T-50-2 ami viszont már nagy csalódás volt.
Aktív témák
- Powerbank topik
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Marvel Snap
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest