Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
Megvettem a T-50-et nem rég. Mindig is csodáltam, mit össze nem tudnak velük keveregni egyes tagok. Más tankból nézve, szinte repülnek ezek a masinák. Amikor én megyek vele, marha lassúnak tűnik ez az 59 végsebesség
És nem is tudom úgy kezelni mint mások. Mindig körberohangáltak, kiszedtek. Tegnap 3× próbálkoztam Hetzerrel, ebből 2× kiszedett mint a sz@rt3. alkalommal csak az miatt nem tudott, mert oda álltam közvetlen mellé, és nem tudott elfordulni. De ameddigre kiszedtem volna, löwe kikapott
Melyik ágyú ajánlott a T-50-en?
Én a 3-3-as lövő 37mm-est használom jelenleg, de nem hozta meg a várva várt sikert.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- BMW topik
- Autós topik
- Adobe Lightroom topic
- Windows 11
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest