Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AlexWolf #10546 üzenetére
Na az van, hogy én nem rég kezdtem játszani, T4-T5 járműveim vannak. Az elején volt egy bisonom, de nem tetszett, így az artykat ki is hagytam. A bisonnál meg kimaradt a shift, mivel ritkán használtam, a normál tanknál, meg a td-nél néha használtam a shiftet, de kikerült a látószögemből, mivel a görgő kényelmesebb. És el is feledkeztem róla, mármint a shiftről, pont mert ott a görgő.
Néha elővettem a bison-t, de teljes sikertelenség, találatom sem volt, tudjuk miért.Ekkor tettem fel az ominózus kérdést
De nincs ebből baj, ti azt hittétek én tudom, én meg nem tudtam. Ez ennyi. Na peaceAtlantis : De a Shiftnek nincs teljes zoom átfogása, vagy ha maxra zoomolsz vele, akkor nem ugrik vissza valós nézetbe, próbáld csak ki
(vagy én nem tudok megint valamit
)
Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő