Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
A francia hatossal nagyon nehéz, de nem lehetetlen, egy példa: [link] Nagyon rá kell állni vele a forró pontokra, ahol több ellenség szokott ügyeskedni kis területen. Himmelsdorf hegytető a másik ilyen pl. A brit 7-el is megcsináltam Himmelsdorfon, de azzal arannyal, annak már 4,5m a splash sugara.
Érdekes ez, de mióta van a PM, figyelgetem ha nagyon jó artysta van és a francia 8-t már feltűnően sokszor láttam, hogy top sebző bőven 3e feletti eredménnyel és többször volt top xp is, ami kell majd a végső küldetéshez az obj260-ban (mondjuk lehet, hogy soha nem jutok el oda, ha ilyen tempóban haladok
)Más arty nekem nem tűnt fel ennyire, de a francia 8-as jó lehet nagyon, arty szemmel nézve pontos ágyú, gyors célzás.
Mondjuk a gyakoriságot úgy kell érteni, hogy kb 3-400 csata alatt kb 8-9 ilyen esetet láttam és abból 4-5 a francia 8 volt. Nekem ez elégséges info arra, hogy a francia 8-t be kell szerezzem a kemény pm küldetésekhez. Mondjuk a területsebzésre az sem alkalmas, arra másik arty kell.
A másik arty ág a brit amit kihúzok, egyrészt tier5-nél lehet kezdeni, a valentine-ról kifejleszteni a bishop-ot. Másrészt az fv egy egyedi arty-scout kombinált játékmód, ami érdekes és egyedi. Harmadrészt a kálhyacsövön is belőnek, lásd circon videóját, ahol átlő a hegyen karelián.
Az amcsi tier10 artynak böszme nagy a splash dmg, a tier9-t is dícséri mindenki, még QB is, az is jó lehet.
-
ddt500hu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Azok arról híresek, hogy kicsit sebeznek de gyorsan töltenek. Bármelyik másik jó. Német oldalon a 8-as arty már megkapja a 10-es ágyút, annak meg 7-10m a splash-e. Én azt mondom: angol, amerikai, német, orosz.