- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
Szerintem ez az álca skill következő fokozta. Csak supertesterek kapták még meg és csatánként egyszer aktiválható
Más magyarázat nem lehet rá
(#61448) rlazol Írj rá a t71-re és kérdezd meg tőle miért írogatott. Amúgy felesleges rajta rugóznod. Sokszor fognak még ilyeneket írni, ha jogos ha nem. Én csak ignorálni szoktam az ilyen befirkálásokat (már ha olyan kedvemben vagyok
és általában olyanban)
-
slett27
addikt
Ha tudnám előre hogy megbotlok.... tudod.
Mindegy...tényleg minden játékban van bug. Csak bosszantó.
Zsolt_72, vhw : egyszer nem csináltam felvételt a csatákról. Pedig kéne már.
Tényleg szeretem a játékot, soha semmi játékkal nem játszottam ennyit mint ezzel. Pont ezért idegesítenek ezek a hibák, mert ez az egy játék amivel játszok. Nem szoktam flame-elni de vannak azért érdekes dolgok amikről itt is megoszlanak a vélemények. Pl 1:15-ös csatánál minden 5. lövésem talál, érdekes hogy pont ilyen eredmény felállással hibázik a lövész, másik csata, 15:10-es-nél pedig a kb 300m-re leadott lövés is talál és sebez.
Jah, a legények 103%-osak.
Na mindegy, off vége. Megyek egy kört a T-34-el.
xtmod : Biztos gyűjtik hogy melyik nemzet hogy káromkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest