- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
Patrick76496 #44633 üzenetére
Én a Matilda BP-t vettem meg, mert szimpatikusabb volt az ágyúja.
11 csatám van vele - ebből 10 nyertes- plusz első osztály.
Szerintem jó vas, csak szokatlan dolog, hogy gyorsabban tölt mint céloz (mindezt célzásgyorsítóval), és hiába van már betöltve, kicsit várni kell, különben valszeg félremegy.
Szintjéhez képest a kreditet nagyon jól hozza, szerintem ezért drágább kicsivel a másik Matildánál. -
stork13
aktív tag
válasz
Én a BP-t vettem meg, még csak 2 csata ment le velük, de eddig tetszik.
Jó átütés, majdnem heavy-nyi HP, borzalmasan nagy ROF (mint a Type T-34) és majdnem 2k DPM T5-ben. Viszonylag ismeretlen, nem ismerik és nem veszik komolyan. Aztán már késő...
Cserébe borzalmasan lassú. -
Bingisz
addikt
válasz
Én megveszem mind a kettőt. Ha gondolod majd késő du. tolhatjuk őket, meg a valentine-t. Meg nekem kellene húzni az IS2-t is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Én nem érzem azt, hogy sokkal könnyebb lenne modok nélkül, látótávokat, ágyúkat tudom már fejből, Locastan minimap kell és kész. Azt, hogy ki milyen játékos az első percben lehet látni, a hangmod meg eszi az fps-em azért nincs, célzómod meg csak a töltésidő miatt kellett, de már a gyári is mutatja szal megvagyok nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest