Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xAttilax

őstag

válasz cherubion08 #252799 üzenetére

Szerintem ez a természetes, minél jobb játékos valaki annál tudatosabban próbál játszani, van valami elképzelése, előre tervez és a legfontosabb, hogy lehetőségeihez képest menedzseli a HP-ját. Trade-el, jobb pozi miatt veszít belőle, ha kell felvesz lövést..stb és személy szerint nekem ez a legfőbb gondom az artyval, hogy én figyelek a HP-mra amennyire tudok és ő klikk skill nélkül és amire én vigyáztam huss... Persze ez az én problémám, mert pl Plata féle játékosok (megint csak ő tudom felhozni, mert sokszor adott hangot, hogy csak hülyéskedik, meg mókázik a csatákban) full leszarják, mert bemennek 0 elképzeléssel, kb ha lőnek 2öt akkor már boldogok és nem érdekli őket, hogy nyernek vagy veszítenek... így elhiszem, hogy nem zavarja őket az arty. Természetesen nem Plata kollégát vagy a hozza hasonló "kezdő" játékosokat akarom bántani, mert ez egy játék és mindenki úgy játssza ahogy szeretné, sőt lehet, hogy ők csinálják jól, mert semmilyen szinten nem veszik komolyan és igazából kb minden mind1. Sajnos én nem ilyen vagyok :( de ez legyen az én problémám :D

Új hozzászólás Aktív témák