- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Baltazár123 #251115 üzenetére
Vicces azt olvasni, hogy én nem kezelem a helyén. Én kikapcsolódni lépek be a játékba és ebbe a fórumba is, de a fórumban 90% csak azt olvasni, hogy valaki sír, mert felb.szta a játék. Ráadásul mindig ugyanazok sírnak. Na most akkor ti bementek a játékba, hogy szívjatok, utána meg jöttök ide nyihogni. Ez lenne a helyes? Ezt kell követni? Azért remélem az életetek ennél többről szól. Miért arról szól a fórum, hogy ti hogyan élitek meg a sikertelenséget egy játékban? Miért nem a pozitív dolgokról?
-
Plata
félisten
válasz
Van hat nap prémem.
Mind kaptam küldetésért.
Nem mentem acélfrancos csatát mert nem szeretem.
Igaz két napot azért kaptam mert megcsináltam td-15 küldetést kitüntetéssel azt hiszem.
Csupa reward vagy spéci t9 vadkecske lövöldözött golddal.Csak iszonyú piszok nagy mázlim volt és lepattantak.De morci lettem és azonnal váltottam aranyra. Ketten kilenc killt szedtünk össze. -
xAttilax
őstag
válasz
Ha ennyire nem számít ez a szutyok játék akkor benned pl miért nincs annyi, hogy legalább az acc neved megmond? Naponta jössz ide és mondod a kis mondókád, adod a tanácsokat de téged senki nem láthat és nem tudhatja, hogy kivagy a játékban..
Olyan szinten vagytok hiteltelenek Plata kollegával, hogy az már fáj. Jöttök, mondjátok de, hogy tényleg tudjuk, hogy egyáltalán kimondja és milyen teljesítmény van mögötte azt már nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest