Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• notika77

senior tag

válasz manu75 #221900 üzenetére

Az változott, hogy végre nem engem szopatnak (Telekom), hanem másokat. :)
    A WG szervereit kellene normálisabb helyre tenni vagy fizetni a normális kapcsolatokért. Eddig az volt a mondás, hogy a WG nem fizet a Deutsche Telekom felé egy privát peeringért (dedikált vonal a WG szerverei felé a DT hálózatából, nem csak Telekomos cégek ügyfelei használják és több európai országban is gond volt, már 50-100km távolságra is a WG luxemburgi szervereitől) és ezért esténként belassult a Telekomosoknak (Magyarországon nagyrészt ők panaszkodtak) a WoT. Ez változott az elmúlt 1 (2) hétben arra, hogy a Telekomosoknak megjavult és a Vodásoknak romlott el a kapcsolat a WG szerverei felé. A WG talán eddig a Vodás kapcsolatért fizetett és most cserélt a DT-s kapcsolatra. :)
    Korábban is feltűnt nekem, hogy mikor tavaly pár napig működött nekem, akkor a UPC-sek panaszkodtak.

#221902 aginor: a micropatch-nek nincs hozzá köze, ez nem a kliens vagy szerver program probléma, hanem a hálózati kapcsolaté. A magyarországi internetszolgáltatóknak ráadásul nincs is ráhatásuk, hogy megjavuljon, így ott lehet panaszkodni, de felesleges. Ha most is a peeringgel van gond, akkor a WG-t kell spammelni a panaszokkal.

Új hozzászólás Aktív témák