Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz Swinegod #221703 üzenetére

A Tigris 2-nek tényleg jó az ágyúja, baromira pontos és gyorsan is tölt. Sajnos még nem tudom úgy használni a tanktestet, ahogy szeretném, hiába forgatom, sokszor átlőnek mint a szart. (Más tankkal miért nem? :F Pedig ugyanúgy használom őket, mint a Tigrist.) Mostanában az 50TP Proto tetszik nagyon, már-már Defi hangulata van, olyan jól pattint. Pedig az elején nagyon keveset játszottam vele, megvettem, mert szerettem volna a garázsban tudni, új tankokkal játszani, de valahogy nem sokat használtam, mostanában veszegetem elő. A gundepje meglepett, azt hisstem, amolyan oroszosan szar. :D. A Tigris 2 néha nekem idegesítően lassúnak tűnik. Tudom, többet kellene vele játszanom, talán akkor belejönnék, de egyszerűen nem szeretek olyan tankkal játszani, amivel nem élmény a játék.

A francia pontosságról annyit, hogy a CF4 is sokat missel, hiába van papíron olyan pontossága. Az imént is azért nyiffantam ki, mert bár a 3 tank ami rám tört, simán kinyírható lett volna, mert mind a három egy lövéses volt, nekem meg még lett volna annyi HP-m, hogy felvegyem a harcot, de miután rámtörtek, a 4-es tárból közvetlen közelre 3 elment a picsba. Ki is nyírtak. :D.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés