Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz popey37 #213990 üzenetére

Azért azt kijelenthetjük, hogy a chat alapját bannolnak legtöbbet és szerintem az esetek többségében van alapja. Ha nem taplóskodsz a chaten, akkor max szabálytalan játékért jelenthetnek, azt meg nekik kell bizonyítani, hogy így van, nem neked. A chat nekem barátokra van korlátozva, így esélye sincs, hogy flbszom magam és visszaírok. (Privát chat) Mert írni sem tud. És nagyobb méreg az olyen ktsgöknek, mintha válaszolnék. :D. A game chatban meg ha a másik fél tesz tapló megjegyzést, általában ignorálom, ha folyamatosan, akkor én is jelentem. Ez egy játék, de elég sokan vannak, akik ezt nem fogják fel. Ahogy azt sem, hogy nem mindenki vérpistike, hanem mondjuk 2 perce kezdte és azt sem tudja, milyen rendezvényen van. Na ezért (is) csinálnék olyan MM-et, ahol a vérprofikat nem rakják össze azokkal, akik nem azok. Nem mellékes eredménye lenne az is, hogy akik elkezdik a játékot, a hatodik csata után maguktól nyomnak uninstallt, mert zero sikerélményük van vagy amiatt , mert a hatodik másodpercben kitáraznak rajta, vagy attól, hogy az első 13 meccsben egyet sem nyert a csapattal. :D. Az a meglátásom, hogy akit dühít (az ilyen emberkékről inkább nem nyilatkoznék, mert nem ér annyit) hogy valaki nem olyan profi, mint ő, az menjen klánozgatni a haverokkal. Ott, szerintem arányaiban azért kevesebb a rutintalan "kolléga". De mégis "bejön" publicba, mert azért rabolni jó a nála gyengébbektől, meg mutogatni az eredményeket. Éjjel, amikor már csak ~20k user van az eu-s szervereken, (all in) azért elég kemény csatákat lehet nyomni, szinte csak a megszállottak vannak fent. ;] Amolyan klánvarsz, csak vegyesben. :D.

Új hozzászólás Aktív témák