Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz jano_77 #21051 üzenetére

Szép :)
    Nekem a rekord ilyen téren: Grille első körrel egyből ász, 9 killel -- ebből 4 úgy, hogy már csak egyedül voltam, TD-módban

Victory!
    Battle: Lakeville 2012. november 4. 9:53:17
    Vehicle: Grille
    Experience received: 8 165 (x5 for the first victory each day)
    Credits received: 41560
    Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
    9/9+2/13, 2399 dmg, 9 kill, 10 dmgd, 3 det, 0 hit

Tetszik ez a Leo Proto is, épp csak felkerült a nagy ágyú után a torony is, amikor ezt mentem vele:

Victory!
    Battle: Malinovka 2013. szeptember 8. 6:43:37
    Vehicle: Leopard prototyp A
    Experience received: 1 340
    Credits received: 56 533
    Battle Achievements: Confederate, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
    18/19/22, 5606 dmg, 4 kill, 10 dmgd, 1 det, 3327 spot, 1380 pot

Azóta volt 2-3 db 6000 dmg feletti meccsem is vele, meg jópár 4-5k dmg-es is. Érdekes módon a winrátám vele még a nagyágyú grindolása miatt (meg néhány zseniális csapat miatt, akik akkor sem tudnak nyerni, ha kiosztok 5k dmg-et) nem éri el az 50%-ot, mégis az in-game effje X-es kategória, 3250....

Elkezdtem a másik német med ágat is, Panther2 a garázsban, kis nyögvenyelős grindolás után freexp-ből torony, hogy ágyút rárakhassam, háááát, remélem lesz jobb is. Lassú meg nem is elég sniper. De nem is érte, hanem az E50M-ért tolom. Látom a change notesban, hogy változtatni fognak rajta valamit, gondolom nerfelik, most, hogy nekikezdtem? :))

Kösz a VK-s tippet, akkor gyorsan beszerzem, a garázshely mindig jól jön :)
    Mit lehet még tudni a holnapi peccsről?

Vittorio: ottawiki... átképzed, ahogy a neve is mutatja. Onnan csak prémium-tankba lehet áttenni átképzés nélkül, az eredeti tankjukba már nem. Kredites képzéssel azonos jármű-kategóriával 10% szint-veszteség, más kategóriánál 20%.

Új hozzászólás Aktív témák