- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #147076 üzenetére
Nem fogok konkrét gépet mondani, és sokan nem ia fognak egyetérteni velem, de leírom.
Szóval a fejlesztései fákat nézegetve a játékban észrevettem, hogy egyetlen nemzet van, ahol T6-ig (egy kivételével T7-ig) az összes gép megvolt - a német. És kezdem úgy érezni,.nem véletlen. Pontosság és szórás-nerf ide vagy oda, a német gépek számomra érezhetően jobban teljesítenek, pedig itt ia, meg mindenütt másütt "bármi, csak a német ne" jelszóval fogadnak kis túlzással...
Azt is tudom, hogy az én szavam nem fog sok vizet zavarni, de az utolsó hiányosabb ágnak is nekiálltam, az E50M-nek. Szóval részemről ez egy szavazat is ilyen formában. :-)
Mindenesetre a német gépek kellő tapasztalat mellett jó élményekkel ajándékozhatnak meg, de jó játékot kívánnak. Neked ezzel szerintem nem lez gond, szóval hajr! -
jr1994
addikt
válasz
Kínai heavyk, E50M, svédek, FV215b (bár azt le fogják cserélni, de talán az utód is jó lesz), T57, M48.
Maus csak ha küldetéshez kell, amúgy rohadt unalmas vele játszani és jelenleg egyszerűen nem fair azzal menni szerintem.
-
Stanislav84
tag
válasz
WZ-111 5A például alap most. Svéd TD-k még és ahogy mondtad a Maus meg a Patton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest