Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz zsolthee #40146 üzenetére
Szerintem a javításnak alapnak kellene lennie főleg egy forgótorony nélküli TD-n mert nem mindegy mennyi időre láncolnak le ha már elhasználtad a javítókészletet. Én a parancsnoknak a hatodik érzéket adnám, a többieknek javítást és ha 100%-os lesz a parancsnoknak a javítást a többi tagnak pedig egyéni skill-t.
-
Chris0321
addikt
válasz [HUN]-Kisa #40314 üzenetére
A duplasoros hangár moddal van gond, át kell benne írni egy számot.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
T-43-ra érdemes rakni vizes lőszerrekeszt? Már nem először fordult elő velem, hogy full HP-ról kilőtték vele mert felrobbant.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Angel1981 #40841 üzenetére
Én már akkor kikapcsoltam az új játékmódokat mikor bejött a lehetőség. Úgy vettem észre sajnos többeknek gondot okozott megérteni éppen mit is kellene csinálni (támadni kellett volna erre védekeztek és hiába írtam nekik szépen, hogy mi a helyzet csak hajtogatták a magukét persze vesztettünk) és így legalább ez már nem idegesít.
-
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Tuco Ramirez #41078 üzenetére
Mennyire kezdő? Mert ha nem jutott el még 8-as szintre egy két ágon akkor nem nagyon kellene erőltetni a 8-as prémtankot. Kell egy kis idő míg megtanulja az ember, hogyan kell nagyobb tierben játszani, nem szabad elkapkodni a dolgot.
-
Chris0321
addikt
Panther II-re mit érdemes rakni második skill-nek? Az első javítás a parancsnokon kívül mindenkinek, neki a 6. érzéket adtam. Próbáltam rákeresni de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit.
-
Chris0321
addikt
Tud valaki egy olyan oldalt ahol bizonyos tankok legénységéhez való skillek/perkek vannak leírva?
-
Chris0321
addikt
válasz Doom83 #41327 üzenetére
Igen van, az oldal közepe táján találod a letöltési lehetőséget. Lehet nem fog könnyen beengedni, inkább este érdemes próbálkozni ha nem akarsz várni.
-
Chris0321
addikt
Az elején míg nem volt meg rá a 128 mm-es löveg nekem is rettenetesen ment vele aztán mikor megvettem a nagyobb ágyút ugrásszerűen emelkedett a winrátám vele. Direkt a Ferdit vettem meg mert hasonlóan kell használni mint a JT-t és 6 fő legénység kell mindkettőbe így tovább tudtam vinni. Érdemes végigszenvedni míg elit lesz.
-
Chris0321
addikt
válasz Pete55555 #41464 üzenetére
Szerintem nem azért éri meg a Ferdit választani mert páncélozottabb bár tud pattintani ha jól beforgatja az ember hanem azért mert hasonlóan kell a Ferdivel is és a JT-vel is játszani. Nehezebb átállni a JPII-ről ami egy sokkal mozgékonyabb TD, míg ha a Ferdiről felől mész akkor már megtanultad a hozzá megfelelő harcmodort csak annyiban változik a dolog, hogy ha el tudod rejteni a JT alját akkor a felépítményt prém nélkül nehezen lövik be. Plusz a Ferdibe is 6 fő legénység kell, én 75%-ról kezdtem vele mert megtartottam a JP-t is és így használható legénység került a JT-be(D.Max-al képzek új legénységet a Ferdinek mert nem tudtam eladni).
-
Chris0321
addikt
válasz Pete55555 #41491 üzenetére
Én még nem vettem meg a JPII-őt de a JT-n már minden ki van fejlesztve és gyűjtöm az xp-t a JpE100-ra. Egyáltalán nem éreztem rossznak a Ferdit, bár míg nem lett meg rá a 128mm-es löveg nagyon rosszul ment vele de utána ugrásszerű javulás következett. Akárhonnan nézem nem érzem úgy, hogy hiba lett volna onnan menni a JT felé.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
Valamivel másabbak. Az Aladárnak pl. nincs meg a KT top lövege csak a kisebb 105 mm-es, a Bélának hátul van a tornya ami más játékstílust kíván(nekem még nincs meg csak tesztszerveren próbáltam). Ezért is érdemes előbb az E-100 ágán végigmenni vagy legalább az ágyúkat azon hamarabb kifejleszteni rajta így nem kell a Bélán a kisebbik 105mm-essel kilences szinten kihúzni a nagyobbik 105 mm-est plusz a 128 mm-est is.
-
Chris0321
addikt
válasz Doom83 #41582 üzenetére
Csak az olyan prémium tankokat nem dobja +2 tierbe amelyik gyenge lenne hozzá. Pl. A Panther/M10-es is max. 8-as tankok ellen mehet a gyenge átütésű ágyúja miatt ami 8-asok ellen sem elég mindíg. De a T34 simán mehet 10-esek ellen is mivel az ágyúja simán elég ahhoz, hogy átüsse őket. Azt sem tudom mikor használtam vele utoljára gold ammot.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Viktoár #41624 üzenetére
Egyrészt míg nincs meg a nagyobbik ágyú addig semmiről nem szabad véleményt írni. Másrészt az arty mindíg is csinált olyat, hogy keveset sebzett főleg ha nem találta el rendesen a célt. A GwTiger nagyobbik ágyújának 2000 az átlagsebzése és mégis örülök ha 500-at sebez. HE lövedéknél számít az átütés is. El kell vele bújni olyan helyen ahonnan be tudod lőni a pályát és tudni kell hol fognak felbukkanni az ellenséges tankok. Lehetőleg a top tierre és az artykra kell menni mert ha azokat kiszeditek utána már könnyebb lesz. Gondolom 75%-os legénységed van, 100%-osan sokkal jobb lesz. Érdemes felszerelni töltés és célzásgyorsítóval sokat segít. Igyekezz csak biztos célpontra lőni, figyeld meg mik azok az ütköző pontok ahol biztos lesz csata és honnan tudod azokat a részeket jól belőni. Ha lőttél utána menj egy kicsit előrébb vagy hátrább, hogy az ellenséges arty ne tudjon kilőni.
-
Chris0321
addikt
Elfelejtesz pár dolgot. Ha van egy gyenge ágyújú vagy stock tankod amibe vagy gold ammo kell vagy prémium, hogy gyorsabban fejlődj vele. Ha nem telik prémiumra ami könnyen előfordul akkor marad a gold ammo. Vagy tegyük fel, hogy a lista alján vagy és szembekerülsz az ellenfél top tankjával amit csak golddal tudsz sebezni. Szerencséd van, kilövöd ezzel döntően befolyásolod a csatát és nagyobb tiert sebzel amiért tudtommal bónusz jár de mivel a gold ammo-s sebzésért nem jár xp ha mást nem sebzel olyan mintha afk lettél volna xp szempontjából.
-
Chris0321
addikt
Nem mindíg van lehetőség megkeresni a neked megfelelő ellenséget, van amikor azzal kell szembeszállnod amivel találkozol. Ha nincs menekülési lehetőség, AP-vel nem tudod sebezni, csapattáraid máshol küzdenek vagy hősiesen tartalékolják magukat esetleg már csak ti 2-en vagytok akkor vagy sebzés nélkül meghalsz vagy goldal sebzel és így van esélyed nyerni.
-
Chris0321
addikt
Úgy láttam még nem volt:
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz malnabokor #41970 üzenetére
Reportoltad őket még a csatában?
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz jano_77 #42065 üzenetére
Régen én is a 107 mm-essel használtam de azóta két tankra szétszedték KV-1 és KV-2. A KV-2 kapta meg a nagy tornyot és a 152 és 107 mm-es lövegeket.
Lesz top the tree:Calendar for February 2014
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest