Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#131041) Zolee11 válasza rlazol (#131028) üzenetére


Zolee11
senior tag

Abszolúte nem haragszom. :)
Sőt, örülök az őszinte véleménynek! Viszont 800 csata alatt próbáltam majmolni a "nagy harcosokat", ugyanazt csinálom mint ők, még egyetlen csatában sem láttam nagy csodákat, ami ámulatba ejtett volna, hogy ez igen apám, micsoda trükkök, na ezt kellene megtanulni... viccet félretéve, azért ez nem áll messze a valóságtól. Annyit megtanultam, hogy sokat kell egy tankkal játszani, és kifejleszteni a legénységet is, nos ezidáig sokat variáltam, gondoltam a titok a fejlődésben rejlik, azaz minél nagyobb a tank, annál tovább marad életben az ember, ami részben igaz is, viszont a legénység sokkal fontosabb mint maga a tank. Az öcsém bő egy hónapja csak egy tankkal játszik, és másfél hónap alatt megtriplázta a WN8-as valamit, a sebzés átlaga is 446.
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat és segítséget, nem fogom feladni, amúgy se szokásom feladni a dolgokat. Orosz vonalon a páncélvadász vonalon indultam el, de akkor ezek szerint nem jól, majd nekivágok a T34-es vonalnak is, csak legyen rá időm, a svéd 5-ös szinten meglátjuk mi lesz. :)
Még egyszer köszönöm! :R

no brain, no problem

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.