Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem találtam.
-
Siriusb
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A cpanel-ben nem ez van beállítva. Lehet csinálok egy aldomain-t és megnézem ott is. Viszont ha ott is jó a php verzió, nekem más ötletem nincs, mint hogy a szolgáltató drótozta be.
-
Siriusb
veterán
A phpinfo() valóban PHP Version 7.0.33-t ír:
Loaded Configuration File /opt/alt/php70/etc/php.ini
Csak azt tudnám honnan szedi ezt? Fent van a W3 total cache kiegészítő, de ki van kapcsolva, lehet az kavar be?
Múltkor rákerestem az adatbázisban és a fájlok közt is grep-pel a php70 kifejezésre, de nem talált ilyet. -
Siriusb
veterán
Üdv!
A Wordpress php 7.0 verziót jelez, a cpanel-ben 7.4 van beállítva, phpmyadmin is ezt mutatja.
Néztem a public_html-ben és a wordpress telepítési könyvtárában lévő htaccess-t, de nem látok fix beállítást.
Meg tudnátok mondani, mi lehet a gond, hol keresgéljek? (Amúgy a 6.1.1 wordpress-hez mi az ajánlott php verzió? 8.0?)
Köszönöm! -
Siriusb
veterán
Az rendben van, de a #valami nem ezen az oldalon van. Tehát van a főoldal, ami gyakorlatilag az egész honlap és mellékesen van egy aloldal. Amikor ezen az aloldalon vagyok, akkor a menüben #valami nem működhet, mert itt nincs ilyen elem. A menüben a hivatkozásnak http://főoldal.hu/#valami kell legyen.
A kérdésem arra irányult, hogy ezt a http://főoldal.hu/ résznek van-e valamiféle helyettesítő kódja, ami automatikusan a domain nevet szúrja be az oldal betöltésekor.
A neten semmit nem találtam erről, ezért bátorkodtam itt megkérdezni. -
Siriusb
veterán
Jó reggelt!
Wordpress-ben tudok hivatkozni kóddal a kezdő oldalra (pl. <front>), mint drupalban?
A weboldal egyoldalas felépítésű, csak az adatkezelési lenne külön oldalon, viszont a menüben a kezdőoldalra kellene hivatkozni az anchor-okkal, pl. #rolunk, és elég csúnya lenne a domain nevét is konkrétan beírni a hivatkozásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest