- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
Szia,
arra gondoltatok, hogy az általános igények alapján inkább keressetek egy maréknyi témát, ami kiszolgálja ezeket az igényeket és optimalizáljátok, esetleg átszínezitek őket, ha kell? Fenntarthatóság szempontjából lehet jobb, mert nem feltétlenül rátok marad a frissítések követése.
Felhasználó vagyok, nem fejlesztő, de szerintem általában jobb, ha maintenance munkát más kell elvégezze -
sanyixXx
senior tag
Sziasztok!
Még a kezdetekben telepítettem az Akismet plugint a blogomra. Később felkerült a Jetpack és látom, hogy az Akismet API kulcsom használja is szépen. Törölhetem a különálló Akismet plugint, mert úgyis fut a Jetpack alól vagy kellenek mindketten a normál működéshez? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest