- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Értem! Köszönöm a segítséget...Akkor ezt jelzem a kliensnek hogy máshogy kell a dolgokat megtervezni....Akkor még adom fel...
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni...Egy statikus honlapot szeretnék készíteni Wordpress segítségével... Nem tudom hogy ezzel érdemes-e egyáltalán nekilátni vagy épp Joomla-val, ezt sztem ti jobban tudjátok... Az alábbi képen látható a Home oldal...Ilyesmit szeretnék...
Nagyon kezdő vagyok a témában... Odáig eljutottam, hogy egy videó révén feltelepítettem a Wordpress-t meg xampp-ot... Csináltam egy adatbázist meg login cuccot és most a localhost-al működésre bírtam a Wordpress-t...És itt el is akadtam... Eleve nem találok olyan sablont ami ehhez hasonlít... Vagyis találtam, de amikor testre akarom szabni az olyan bonyolult hogy pl. a style.css fájlba tudtam csak header hátteret cserélni, az se sikerült pontosan...
Nos nagyon csalódott vagyok, mert azt reklámozták hogy jaj de könnyű Wordpress-el klassz weboldalakat csinálni...Hát eddig nem úgy tűnik...
Mit tudtok javasolni?
Mégiscsak Joomla-val próbálkozzak inkább? Nagyon nem vagyok képben!
Előre is hálás köszönetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest