- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
Legyen így.
Adott egy WP oldal, ami hírportál, naponta 10 körüli új hírrel (nagyvilágtól függően). Több éve üzemel már, de eddig nem foglalkoztunk a google hírek és discover rendszerével, mivel semmit sem hozott. Most a facebook korlátozza az oldalt a választások óta és még ők sem tudják, meddig, így elkezdtem keresni megoldást, hogy lehetne a google felületére bejutni úgy, hogy lássák is a híreket.
A tartalom nem az én dolgom, én csak az informatikai részért felelek, így nem is minősítem a tartalmat, vannak átvett és saját hírek is.
A nyár elején egyszer a discover átvett egy hírt, megjelenítette és egyből napi 15-25e közötti látogatót hozott az oldalra, de azóta sem csinálja és nem tudok rájönni, miért.
Amit eddig beállítottam:
- technikai SEO a SEOPress segítségével, mivel hírek, így a tartalmába én nem tudok beleszólni
- Google Publisher Centerbe beregisztráltam, ott van is 45 követője az oldalnak, tehát ott megjelennek a hírek
- Google Publiser Center javaslata alapján feltettem egy WebSub (FKA. PubSubHubbub) plugint, hogy gyorsabban eljussanak a hírek ide, de a Cloudflare alatt is engedélyezni kellett, hogy ez megtörténjen, így már frissen kapja a google news a híreket az oldaltólDe még ezek után sem jelenik meg a discover felületén. Van ötlet, mi lehet a gond?
Legfrissebb minden plugin, Newspaper témát használom (ezt ajánlották a neten, elvileg ez a legjobb több portál szerint is), AMP fut az oldalon és működik is.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest