- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
SpaceJam #7532 üzenetére
Mint írtam, flash-t tanultam, emellett persze html-t és css-t. Html-ben css-re hivatkozni, most is megy.
Az számomra átláthatóbb volt. A Wp ezután terjedt el, így ezt nem is tanultam. Volt WP néhány weblap, amihez felszínesen hozzá kellett nyúlnom, ekkor kezdtem el utána nézni, de nem tanultam iskolában.
Mivel te is írtad, hogy minden sablon más, és lehet is hivatkozni, megkérdeztem CharlieDrop-ot, hogy általában van-e recept arra, hogy ezt hol találom. Lehet, hogy minden sablonban egyedi a header elnevezése. Például "porto-header"-t, stb. már próbáltam, de nem értem célba, ezért merészkedtem kérdezni.
Ha tényleg nagyon vágod, akkor kérhetek segítséget? Vagyis mi az, amiben tudsz segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Rövid videón a Titan Quest II
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest