Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
SpaceJam
üzenetére
Mint írtam, flash-t tanultam, emellett persze html-t és css-t. Html-ben css-re hivatkozni, most is megy.
Az számomra átláthatóbb volt. A Wp ezután terjedt el, így ezt nem is tanultam. Volt WP néhány weblap, amihez felszínesen hozzá kellett nyúlnom, ekkor kezdtem el utána nézni, de nem tanultam iskolában.Mivel te is írtad, hogy minden sablon más, és lehet is hivatkozni, megkérdeztem CharlieDrop-ot, hogy általában van-e recept arra, hogy ezt hol találom. Lehet, hogy minden sablonban egyedi a header elnevezése. Például "porto-header"-t, stb. már próbáltam, de nem értem célba, ezért merészkedtem kérdezni.
Ha tényleg nagyon vágod, akkor kérhetek segítséget? Vagyis mi az, amiben tudsz segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple Airpods pro 3 bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS Zenbook UX425EA
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az számomra átláthatóbb volt. A Wp ezután terjedt el, így ezt nem is tanultam. Volt WP néhány weblap, amihez felszínesen hozzá kellett nyúlnom, ekkor kezdtem el utána nézni, de nem tanultam iskolában.