- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
SpaceJam #7532 üzenetére
Mint írtam, flash-t tanultam, emellett persze html-t és css-t. Html-ben css-re hivatkozni, most is megy.
Az számomra átláthatóbb volt. A Wp ezután terjedt el, így ezt nem is tanultam. Volt WP néhány weblap, amihez felszínesen hozzá kellett nyúlnom, ekkor kezdtem el utána nézni, de nem tanultam iskolában.
Mivel te is írtad, hogy minden sablon más, és lehet is hivatkozni, megkérdeztem CharlieDrop-ot, hogy általában van-e recept arra, hogy ezt hol találom. Lehet, hogy minden sablonban egyedi a header elnevezése. Például "porto-header"-t, stb. már próbáltam, de nem értem célba, ezért merészkedtem kérdezni.
Ha tényleg nagyon vágod, akkor kérhetek segítséget? Vagyis mi az, amiben tudsz segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 4
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest